Utbildning

Här är de viktigaste utbildningar jag har deltagit i och de lärare jag har inspirerats av. Det finns fantastiskt mycket att lära sig inom området praktisk energikunskap. Jag kan rekommendera samtliga nedanstående lärare och utbildningar. Alla har haft olika och nya upplevelser och kunskap att tillföra. Det viktigaste är dock att hitta DIN lärare och utbildning – den som talar direkt till dig.

Reiki Master och Lärarutbildning för lärare Anna-Lena Vikström i Karlstad 2019. Anna-Lena uppfattar jag som Sveriges mest erfarna Reikimästare. Hon var en av de första lärarna i Sverige med att skriva och ge ut kursmaterial i reiki, och har även undervisat i Japan. Japanska reikiutövare gav henne ett eget japanskt tecken – ‘den som lär ut öppet’.

3HO Kundaliniyogalärarutbildning på Karam Kriya Schule i Hamburg 2012. Yogi Bhajan var den som införde kundaliniyogan i västvärlden, och 3HO blev den organisation som tog hand om utbildningar utifrån hans lära. 3HO lärarutbildningar finns och är erkända i hela världen. Du hittar det bland annat på yogakraft i Linköping. Härifrån är jag certifierad som Kundaliniyogalärare och Medicinsk Yoga instruktör.

Kurser i självkännedom, meditation och auraseende för lärare Tomas Frankell och Doris Ankarberg i Stockholm. Doris Ankarberg är Sveriges ‘grand old lady’ i auraseende. På 80-talet blev hon ombedd att läsa Yogi Bhajans energiaura då han besökte Tomas café i Sverige. Tomas studerade kundaliniyoga för Yogi Bhajan själv, och är antagligen den mest välutbildade och erfarne kundalinilärare vi har i Sverige. Han kallar idag sin egen form för livsyoga.

Kurser i energipraktisering och auraseende för lärare Kristina Åslund i Linköping. Kristina känner jag stor tacksamhet inför. Det var i hennes sällskap som jag för första gången tydligt såg en annan persons stora aura, i många färger och flera lager. Efter det kunde jag inte tvivla på min syn längre. Skulle jag förneka det jag såg då, skulle jag förneka de människor jag möter på gatan var dag.

Kurser i energipraktisering och auraseende för lärare Nina Dul, Hamburg. Nina Dul är mycket kraftfull dam, som är väl omtalad i tyska tidningar, tv och dokumentärer. Hon lärde mig bland annat att se ki, energin, i luften – en kul upplevelse som man ganska lätt kan lära sig och roa sig med.

Studiecirkel i medialitet för Carina Wiktorsson. Från Carina lärde jag mig framför allt att ha tron på mig själv och det jag upplever. Så fort man börjar ta det man upplever på allvar öppnar sig dörrarna för medialitet.