Reiki I Grundkurs

Reiki betyder universell energi och är en japansk metod för djupavslappning och självläkning. Reiki representerar ett helande förhållningssätt till livet.

I denna kurs övar vi intuition, inkännande och på att bli medvetna om energier. Du får lära dig att uppfatta energier i kroppen tydligare, hur man kan balansera dem och att detta kan hjälpa kroppen att läka. Du får lära dig att ge reikibehandlingar.

Den ökade medvetenheten leder ofta till att man kan känna en större tillit i vardagen. Man kan släppa oro och känna en djupare trygghet och glädje.

Kursbok och diplom ingår.
Varmt välkommen!

Lör-sön 4-5 mars 2023
09.00-16.00 båda dagarna

Plats Djurgårdsgatan 16 Linköping

Kostnad 2500 kr

reiki grundkursbok

Sandra Deimer är reikilärare och utbildad för samtliga nivåer av reikikurser hos Anna-Lena Vikström.
Anmälan till Sandra via sms 0703-212231 eller mail reiki@deimer.se
Hör gärna av dig om du har frågor!

Du lärde ut och vägledde oss genom grundkursen i Reiki på ett så lättillgängligt och vardagsnära sätt. Men framför allt på ett mycket personligt vis, till den vida grad att jag till slut glömde bort att det var en kurs. Detta var ett sammanhang där jag lärde mig Reiki – men i efterhand inser jag att denna kurs skapade så mycket mer i min personliga och spirituella utveckling, både under kurstillfället men även efteråt, och det har inte slutat. Kursen jag fick gå hos dig har skapat större bredd och djup i mitt liv och jag lärde också känna väldigt fina människor på köpet. Detta hjälpte mig verkligen att “komma loss” för att komma vidare framåt. Tack Sandra!
Hälsningar Henrik

Du kan läsa mer om reiki här Vad-är-reiki?