kvantkommunikation

Att dela information bortom tid och rum

Kvantfysik i möte med andlighet

Vad är kvantkommunikation? Använder vi människor oss av den sortens kommunikation? Hur kommunicerar djur? Välkommen till en workshop där vi tittar på möjligheterna att dela information bortom tid och rum.

De senaste 20 åren har kvantfenomen påvisats med stora framsteg. Varför är resultaten så häpnadsväckande? Så till den grad att Einstein kallade fenomenet “spöklik avståndsverkan”. Vi benar ut aktuella begrepp som ”sammanflätade tillstånd” och ”kvantkommunikation” och lyssnar till vad kvantfysiker i spetsen av dagens forskning förutspår.

Förutom vetenskap och framsteg har vi Kosmos med oss. Kosmos är en insiktsfull röst som förmedlar sig via Ami Sundeman. Amis egen bakgrund är en helt annan än inom fysik. Detta hindrar dock inte Kosmos att uttrycka sig på ett djuplodande sätt angående fysik, kommunikation och universum. Ami är även djurkommunikatör, och vi kommer att försöka förstå mer kring hur kommunikation mellan djur, respektive djur och människa, fungerar.

Den som guidar ur fysikperspektiv är Sandra Deimer, MSc Teknisk Fysik.

Kom för att bara lyssna och inspireras, eller förbered och ställ frågor till Sandra, Ami och Kosmos. Vi välkomnar diskussioner!

Tid Söndag 1 mars 2020 kl 15.00-18.00

Kostnad 380 kr, kvällsfika ingår. Studenter 280 kr vid uppvisande av studentleg.

Plats Naturcentrum, Lasarettsgatan 1, Linköping

Bokning Din plats är bokad då både betalning och registrering är genomförd. Du registrerar dig via denna länk. Bokningen är bindande men du kan överlåta din plats om du får förhinder.

Betalning via swish 0703-212231 alt till bankkonto Nordea 1603 35 38277 (Physics Visions). Skriv gärna ‘Workshop 1 mars’ i meddelandet.

Hör gärna av dig till Sandra sandra@deimer.se eller Ami ami@amisundeman.se om du undrar över något.

Du kan även följa diskussioner i ämnet på denna Facebook-sida Kvantfysik.

Varmt välkommen hälsar,
Ami och Sandra

Ami Sundeman är sedan 2009 yrkesverksam som medial vägledare, djurkommunikatör och föreläsare. Hon kanaliserar en universell intelligens som hon kallar Kosmos. Ami är bosatt i Stockholm, där hon också har sin mottagning. I boken Kosmosdialogerna – en intervju med universum (Lytsy & Sundeman 2015) ger Ami kanaliserade svar på våra stora livsfrågor.

Ami beskrivning

Sandra Deimer är MSc i Teknisk Fysik med inriktning på kvantmekanik och elektromagnetisk fältteori. Sandra har varit verksam som ingenjör inom flygindustrin sedan 20 år. Hon har en bakgrund i kognitionsvetenskap och intresserar sig för medvetandeforskning. Sandra driver denna och ytterligare en webb-sida angående kvantfysik och medvetande https://5-3-2-1.se/

Du kan bli aviserad om kommande event och inlägg genom att prenumerera på hemsidan, se formulär längst ned på sidan.